Jedilnik

DANZAJTRKKOSILOPOPOLDANSKA MALICA
PONEDELJEK, 20. 3. 2023ČRNI KRUH, POLI SALAMA, SIR, SADNI ČAJ
1 (a,b)
JUHA IZ KOLERABE, ŠPAGETI Z MESNIM PRELIVOM, SOLATA S KORUZO
1(a), 3, 7
KORUZNA ŽEMLJA, SADNI JOGURT
1 (a), 7
TOREK, 21. 3. 2023 KRUH, OCVRTA JAJČKA, SADNI ČAJ
1 (a), 3
CVETAČNA JUHA, OCVRT PIŠČANČJI FILE, POLNOZRNATI RIŽ, GRAŠEC, SOLATA
1 (a), 3, 7
PALAČINKE Z NUTELO, ALPSKO MLEKO
1 (a), 3, 6, 7, 8 (c)
SREDA, 22. 3. 2023 KORUZNI + OVSENI KOSMIČI, KUHANO MLEKO, SADJE
1 (a), 7
POROVA JUHA, PIŠČANČJI RAŽNJIČI, POMES FRITES, SRBSKA SOLATA
7
POLNOZRNAT KRUH, PUSTA ŠUNKA, SOK, ZELENJAVNI DODATEK
1 (a,b,c,d), 6
ČETRTEK, 23. 3. 2023AJDOV KRUH Z OREHI, KISLA SMETANA, KAKAV
1 (a,c), 5, 7
JUHA Z REZANCI, KUHANA GOVEDINA, PRAŽEN KROMPIR, HREN
1 (a), 3, 7
ČRN KRUH, PAŠTETA, PARADIŽNIK, SOK
1 (a,b), 3, 6, 7
PETEK, 24. 3. 2023MLEČNI RIŽ, KAKAV POSIP
1 (a), 7
HRENOVKA, PIRE KROMPIR, KREMNA ŠPINAČA, DOMAČE KOKOSOV KOCKE
1 (a), 3, 6, 7
ALPSKO MLEKO, STOLETNI KRUH, MASLO, ZELENJAVNI DODATEK
1 (a), 3, 6, 7

Otrokom je vsak dan za dopoldansko malico na voljo različno sadje!

ALERGENI: 1- gluten (a – pšenica, b- rž, c- ječmen, d – oves, e – pira, f- kamut) ,  2 – raki,  3  – jajca in proizvodi iz jajc,  4- ribe in proizvodi iz rib,  5 – arašidi,  6 – soja,  7 – laktoza,  8 – oreški ( a – oreh, b- mandlji, c- lešniki) , 9 – zelena, 10 – gorčično  seme,  11 – sezamovo  seme,  12 – žveplov dioksid ali sulfit,  13 – volčji  bob,  14 – mehkužci

DOBER TEK!

Šola si pridržuje pravico do spremembe jedilnika!