Spoštovani starši, dragi otroci.

Prvi september je pred vrati in ponovno bodo naše igralnice zaživele z otroškim smehom, igro in razigranostjo. Na začetku in tudi tekom šolskega leta bomo v svoje vrste z veseljem sprejeli tudi otroke novince, ki jih bo skupno okrog 30.  Strokovni delavci smo se dobro pripravili na novo vrtčevsko leto in vas z veseljem pričakujemo.

Tudi v tem vrtčevskem letu bo naše vzgojno-izobraževalno delo potekalo v sedmih oddelkih, v naših treh enotah VVE PERTOČA, VVE ROGAŠOVCI in VVE SVETI JURIJ. Poslovni čas je načrtovan od 6.00 do 16.00 ure. Zaradi lažje organizacije dela starše naprošamo, da strokovnim delavkam iz oddelka Vašega otroka sporočite uro prihoda in odhoda Vašega otroka.

Ker smo še vedno v obdobju, ko so možne okužbe S SARS-COV-2, bomo še naprej dajali velik poudarek skrbi za zdravje in vzdrževanju vseh higienskih ukrepov, da bo naše skupno bivanje v vrtcu čim bolj varno. V skladu s trenutno veljavnimi navodili NIJZ in navodili MIZŠ smo posodobili naš zdravstveno-higienski režim (ZHR). Vljudno Vas prosimo, da se z njim seznanite in se ga tudi držite.

ZHR lahko najdete na povezavi:

Za vsa morebitna vprašanja nas lahko kontaktirate in Vam bomo z veseljem pomagali.

Lep pozdrav.

Kolektiv VVE PRI OŠ SVETI JURIJ