Z veseljem vam sporočamo, da je včeraj (20. 1. 2021) Vlada RS sprejela odlok, da tudi v naši statistični regiji vrtci začnejo v polnem obsegu opravljati svojo dejavnosti s torkom, 26. januarja 2021.

V ponedeljek, 25. 1. 2021, bo še naprej nujno varstvo v enoti VVE ROGAŠOVCI za starše otrok, ki so zaposleni in se predhodno prijavijo (tako kot do sedaj na elektronski naslov anita.fartek@ossvj.si).

KAKO SPOROČITE PONOVNI PRIHOD OTROKA V VRTEC od torka naprej?

Načrtujemo delovanje vrtca v vseh enotah in oddelkih. Zavedamo pa se, da se boste morda nekateri starši odločili, da se otrok še ne bo v tem trenutku vrnil vrtec iz preventivnih razlogov. Vlada RS že pripravlja PKP8, vanj pa bo vključena tudi določba, ki bo omogočala, da bodo starši, ki otrok v času epidemije NE BODO PRIPELJALI v vrtec, upravičeni do OPROSTITVE plačila.

Zaradi organizacije dela, naročila prehrane, morebitne prilagoditve skupin, poslovnih časov in točnih podatkov o številu otrok, vas naprošamo, da nam sporočite informacijo o tem, ali se bo otrok vrnil ali ne.

Prosimo vas, da to naredite preko elektronske pošte. Vzgojiteljici vaše otroka na njen službeni elektronski naslov sporočite vrnitev otroka in uro prihoda ter odhoda. Starši otrok iz oddelka JASLI – VVE PERTOČA podatke pošljite na moj mail anita.fartek@ossvj.si. Prosimo, da to storite čim prej ali najpozneje do ponedeljek, 25. 1. 2021, do 8.00 ure.

Napišite naslednje podatke: ime in priimek otrok, informacijo ali se bo otrok  vrnil v vrtec DA oz. NE ter v primeru vrnitve URO PRIHODA IN ODHODA.

Elektronski naslovi, kamor sporočite informacijo o prihodu otroka:

ENOTA/ODDELEKElektronski naslov za sporočanje
VVE PERTOČA – starejša skupinalilijana.nemec-berke@ossvj.si
VVE PERTOČA – jaslianita.fartek@ossvj.si
VVE ROGAŠOVCI – jasli 1andreja.ficko-hanc@ossvj.si
VVE ROGAŠOVCI – jasli 2bernarda.skledar@ossvj.si
VVE SVETI JURIJ – starejša skupinaaleksandra.gider@ossvj.si
VVE SVETI JURIJ – srednja skupinanatasa.gomboc@ossvj.si
VVE SVETI JURIJ – mlajša skupinadanijela.hajdinjak@ossvj.si

POMEMBNO: VRTEC je za VSE otroke nabavil posteljnino, tako da ob vrniti tudi starejši otroci ne rabijo le-te prinesti več v vrtec.

Ob ponovni vrnitvi, pa se zavedamo tudi povečanega tveganja za prenos bolezni. Zato vas naprošamo, da se skupaj z nami dosledno držite vseh priporočil za preprečevanje okužb s covid 19, ki so zapisana v našem zdravstveno-higienskem režimu.

Za vsa vprašanja sem vam na razpolago na elektronski naslov anita.fartek@ossvj.si.

Z lepimi pozdravi in veselimo se, da bomo kmalu spet skupaj.

Sveti Jurij, 21.1.2021                                                                        Pomočnica ravnatelja vrtca: Anita Fartek