Spoštovani starši.

V skladu z načrtom vlade RS glede sproščanja ukrepov ob pojemanju pandemije covid19 (odprtje vrtcev v oranžni fazi) in glede na trenutno epidemiološko stanje v državi, ne pričakujemo, da bi se vrtci odprli v mesecu decembru 2020. Zato bomo ta mesec še naprej delovali v zmanjšanem obsegu in zagotavljali nujno varstvo v enoti VVE ROGAŠOVCI za otroke, katerih starši so zaposleni in varstva ne morejo zagotoviti na drug način.

Podatke bomo tokrat zbrali za oba tedna hkrati (14. – 24. 12. 2020) in bo le ena izjava o nujnem varstvu, ki jo boste starši izpolnili.

Naprošamo vas, da starši, ki potrebujete nujno varstvo za svojega otroka v tem terminu, le-tega prijavite v dežurstvo najpozneje do petka, 11. 12. 2020, do 10.00 ure, zaradi priprave organizacije dela.

Otroke prijavite tako kot do sedaj preko elektronske pošte na naslov: anita.fartek@ossvj.si. Prosimo vas, da ob prijavi tudi navedete uro prihoda in odhoda otroka.

V kolikor bo po navedenem terminu za prijavo, še kdo zaradi nenadnih okoliščin na delovnem mestu potreboval nujno varstvo, le-to prav tako sporočite na moj elektronski naslov.

Ob prijavi otroka v nujno varstvo boste po elektronski pošti prejeli vse ostale pomembne informacije ter potrebne dokumente.

Spomnili bi vas, da je po dogovoru z občino ustanoviteljico, vrtec v času božično-novoletnih praznikov  (25. 12. 2020 – 3. 1. 2021)  zaprt.

Želimo vam, da preostanek adventnega časa in prihajajoče praznike, kljub trenutnim razmeram, preživite čim lepše in da ne bo manjkalo v teh dneh veselja, smeha in optimizma.

Lep pozdrav v imenu celotnega kolektiva.

Pomočnica ravnatelja vrtca:

Anita Fartek